Размер: S
Рама куплялася в 21-му новою в
boomerang-boardshop (можу показати електроний чек)
Там же можна подивитися і характеристики.
Основне:
- орієнтовне застосування Freeride/Enduro, міцні труби, такі як і на їх DH байку
- конусний стакан
- задня вісь 148x12
- бажаний хід вилки 140-180мм
- макс розмір колеса 27.5x2.8
- кареточний вузел BSA / Euro 73mm (різьбовий)
- можливість встановлення дропперу з внутрішнім під'єднанням тросу (зараз так і зроблено)
Розмір S по спекам під зріст 160-170. Я сам 170, мені відмінно. Давав знайомому зростом 176 катати (відносно регулярно км по 30-35 за години 4 по локальних трейлах накатували, техніку і стрибки тренували, і все таке), каже що було норм, але вже відчувалося, що крайня межа.
Збирав байк на цій рамі як м'ясний тренувальний аппарат для (при-)міських трейлів, щоб на великохідному 2-підвісі по місту педалі не крутити. Щоб все витримував і при тому можна було б і як дьортовий відносно коротенький веселий байк.
Через початок повномасштабної війни байк пролежав не катався десь рік. В цілому катався кілька місяців в 21-му по локальним трейлам Києва і з 23-го по локальним трейлам Вінниці.
Рама в чудовому технічному стані, є лише місцями негарності по лако-фарбовому, була поклеєна авто-плівкою одразу після купівлі але не всюди те допомогло

Посадочні під каретку торцовані (вирівняні)
Вона ще не демонтована, більше фото можу надати по запросу.
В комплект входить рама, вісь, кермова колонка ZTTO, зажим для гідроліній в стакан і 2 тримача перемикача (петухи -- 1 встановлений і 1 запасний), рідне пакування, нажаль, згнило в гаражі, але я запакую добре.
Краще дзвоніть 096-500-77-05, або пишіть у Viber (або Telegram @ABTonyWhy)