| электровелосипед купить дешево |

Автор Сообщение
СообщениеДобавлено: 23.04.2017 08:49 

Назад такого потяга в потрібний день немає :sad:
5го є лише потяг о 13.30, що дуже зарано.
6го той же львівський потяг, той же здолбунів о 21.30. Можна проїхатись до славути чи шепетівки, де цей потяг буде о 22.30 та 23, а відстань до них 75 та 100км відповідно.

shoppage  personalpage P  

СообщениеДобавлено: 23.04.2017 10:53 

Изображения: 0
tifo писал(а):
В потягах велосипед возиться без ніяких додаткових багажних квитків.
Багаж включений в квитки і на потяг, і на елку. Але є АЛЕ.
Багаж за визначенням є "шняга розміром менше х*y*z( вел влазить), вагою до 20кг та такою, що може бути розміщена в багажних місцях". Велосипед повістю підпадає під це визначення в потязі бо влазить на багажні полки, але в елці ні - бо не влазить на місця для багажу. Саме тому в елці береться окремий додатковий багаж. А от на байдарку багаж не потрібен - бо вона штатно влазить на багажні полки елки.
Питання не в тому. Велосипед можна, наприклад, підвісити на полиці. Але у Правилах перевезення пасажирів, багажу, вантажобагажу та пошти залізничним транспортом України читаємо:
Цитата:
15.5.
...Дозволяється перевозити при собі за рахунок норми ручної поклажі пасажира дитячі коляски, велосипеди в розібраному та впакованому стані (не більше одного) та інші речі, які за своїми розмірами можуть бути розташовані у вагоні на місцях, призначених для ручної поклажі.

Розділ 34. Приміський тариф
...34.8. Вартість перевезення великих і малих собак (крім однієї особини), кімнатних тварин, кімнатних декоративних птахів та свійської птиці (крім одного ящика, корзини чи клітки), а також велосипедів становить половину вартості проїзду дорослого пасажира за кожну особину чи місце.
Тому в електричках з тризначною нумерацією, які вважаються регіональними поїздами, за велосипед платити не треба (якщо його підвісити, він буде вважатися розміщеним), а у звичайних приміських електричках з чотиризначною нумерацією на такий самий велосипед береться багажна квитанція за половину вартості квитка.

Последний раз редактировалось Максим Козуб 25.05.2017 13:56, всего редактировалось 1 раз.

shoppage  personalpage P  

СообщениеДобавлено: 23.04.2017 11:06 

Підвішений за седло велосипед, що заважає сидіти 6 людям, не є таким, що розташований на багажному місці.

shoppage  personalpage P  

СообщениеДобавлено: 23.04.2017 12:28 

tifo писал(а):
Підвішений за седло велосипед, що заважає сидіти 6 людям, не є таким, що розташований на багажному місці.
Я вам пишу про те, що наявність чи відсутність необхідності купувати багажну квитанцію визначається в першу чергу категорією потяга. Тобто навіть якщо в приміську електричку поставлять вагон з широченними полицями тощо, за велосипед усе одно треба буде платити половину ціни пасажирського квитка.

shoppage  personalpage P  

СообщениеДобавлено: 24.04.2017 21:09 

RostiTorth писал(а):
Юрец писал(а):
Кстати не забывайте на велик купить багажную квитанцию

а зачем? Провоз в чехле бесплатный. Я вместо квитанции вожу правила провоза багажа, а то бывают нервные проводники.

Ага, так то воно так, але, як часто ви їздили у потягах східного формування??? Нажаль, Харків це не Львів і з "правилами провоза багажа" добре ще мати міцний кулак проти тупорилого і ватного проводника, який не розуміє ці правила і слова будь ласка, дякую та інші...
І це не вигадка чи суб'єктивне ставлення.... це наші реалії... коли з Харкова до Ужгорода їдемо зі скандалом у харківському поїзді, а назад Закарпатці питають "навищо ви купували багажку"...

ПОЛІСЬКА СІЧ - пригодницький веломарафон

shoppage  personalpage P  

СообщениеДобавлено: 24.04.2017 21:14 

Юрец писал(а):
Ага, так то воно так, але, як часто ви їздили у потягах східного формування?

Ну скажімо тільки провідник одеського потягу, їхнього ж формування, дуже налякався, і я йому показав свою розпечатку. Тоді він заспокоївся.

shoppage  personalpage P Персональный альбом  

СообщениеДобавлено: 24.04.2017 21:24 

Ото вам щастить. Вже років 5 мінмімум жодних проблем з велами, байдарками чи просто величезною кількістю багажу не мав.
Вели взагалі з вірогідністю 50% кожен раз в кожному вагоні їдуть. Звикли до них провідники, питають чому сам чи всього кілька, а не бригада на кілька купе.

Коротше взяв я білет і назад. Бо щось всі якось туплять, закінчиться це купівлею білетів в цей самий потяг в окремі вагони на верхні бокові місця біля параші. Якщо групуватись не виходить, то я хоч поїду знизу в купе посередині вагону.

Ах да, білет взяв на потяг 132 ЛА Львів - Харків, 6 числа, від того ж Здолбунова. Але дуже хотілося б проїхатись до Шепетівки - 100км. Цілий день 6 є - о 23 потяг в шепетівці. В здолбунові о 21.30.

shoppage  personalpage P  

СообщениеДобавлено: 24.04.2017 21:31 

Вельмешановне паньство!
Щодо питань, які виникають по суті події "Поліська Січ 2017".
Головний орг цього заходу Юра Ойцюсь, мені порадив розглянути варіант з бусом і організацією "спорт для всіх", але з огляду на те, що народ у нас не дуже активний, і дуже складно всіх зібрати і організувати замовлення того ж буса. Тут потрібно бути точно впевненим, що поїдуть хоча б 10 осіб .... Люди начебто реєструються, але на зв'язок так і не виходять, хоча я всюди залишаю свої координати. Хто-то був проти буса, мовляв ноги затечуть, сидіти довго .... хто-то навіть запропонував поїхати з Харкова на роверах... !! )))
Чи розумієте .... на всі ці вмовляння і організацію потрібен час, щоб за кожним бігати і запитувати хто що хоче. А у мене часу ой як мало зараз. Мені просто ніколи цим займатися.
Тому було прийняти, з подачі Олександра (Tifo) рішення всім групуватися в поїзді, там і поспати і походити можно .... Народ вже почав брати квитки.

Виходячи з цього орієнтуємося на: 01.06.17 о 20.09 Поїзд 131 Харків - Львів до Здолбуніва.
Повна вартість плацкарту 232 грн. У Здолбунові о 12.33, що дуже зручно, є час спокійно відпочити від дороги на березі річки Устя, перед Рівне, там файне місце, там є де поставити намет ..... Від Здолбуніва до Рівного десь 6 км.

З ночівлею перед марафоном є такі варіанти:
1. Готелі: http://way.rv.ua/nochivlya-dlya-inagorodnix-uchasnikiv/

2. Кємпінк туристичний:
http://www.gpsies.com/map.do?fileId=wpnwfskwdqnaebgo

За це місце окрема подяка Юрі Ойцюсю - це він мені порадив файне місце))
Приєднуйтесь хто ще не вирішився остаточно, буде весело і здорово !!!!

І поспішіть з квитками, а то прийдеться з пересадкою по Києву ...... Варіант в принципі не поганий ..... але це ж пересадка ....

shoppage  personalpage P  

СообщениеДобавлено: 24.04.2017 21:54 

Я за галявину. Бо коли є палатка, в ній спати наступні дні - чому просто не поспати й цю ніч. Ну й в мене є деякі алкогольно-шашличні плани на цей вечір :D

Тим паче, що з'явилась "нова" галявина, до міста, тож в річці можна купатись. Раніше була запропонована галявина біля місця старту без можливості купатись.

shoppage  personalpage P  

СообщениеДобавлено: 24.04.2017 21:59 

В мене потяг Одеса-Ковель прибувае до Рiвного третього числа о 6-45, а хотiв би за добу))

Де буде зручнiше у плцкарт - на боковому чи звичайному мисци?

СообщениеДобавлено: 24.04.2017 22:04 

Суперовий потяг - тупо під старт.

Бери звичайне. Бо інакше можуть кудахтати, що ти їм в купе ліпиш свій вел.
До того ж на боковій спати біля чиїхось портянок :cry:

shoppage  personalpage P  

СообщениеДобавлено: 24.04.2017 22:11 

Потягом катав роки чотири назад останнього разу. :facepalm:

СообщениеДобавлено: 24.04.2017 22:15 

RostiTorth писал(а):
Юрец писал(а):

Ну скажімо тільки провідник одеського потягу, їхнього ж формування, дуже налякався, і я йому показав свою розпечатку. Тоді він заспокоївся.

Прошлим літом верталися з Шепетівки, білетів не було, і тільки на поїзд 116 Львів - Харків формування Харків ВЧ-1 відкрили два місця. А там тільки КУПЕ за 620 грн і СВ за 1200грн!!!! Супер модний якийсь експрес!!! Да мені пофіг на його моднявість, мені їхати потрібно!!!! Вот і купили 2 білета по 620 грн і ще дві багажки на всяк випадок!!!! А полок там багажних то нема! ))) Супер нові вагони а полок НЕМА!!! ))) Ой ви б бачили що там було о 23.30 у цьому моднявому штабному вагоні...... Нас вже почали виганяти! Такий я там скандал закотив, що до поліції трошки не дійшло.... "начальник" потяга хабаря хтів за ровери, які поставили ми у неробочому тамбурі вертикально до двері..... Хєр йому а ні хабар!!! Звати цього урода Владімір Володимир...... здоровий такий бугай у наколках...... розмовляе виключно на маті..... Так шо там по хорошому ані як... )))

shoppage  personalpage P  

СообщениеДобавлено: 24.04.2017 22:27 

Юрец писал(а):
А там тільки КУПЕ за 620 грн і СВ за 1200грн!!!! Супер модний якийсь експрес!!! Да мені пофіг на його моднявість, мені їхати потрібно!!!! Вот і купили 2 білета по 620 грн і ще дві багажки на всяк випадок!!!! А полок там багажних то нема! ))) Супер нові вагони а полок НЕМА!!! )))
Гм, а що там у купе над дверима? Чи Ви маєте на увазі, що немає тих маленьких поличок на верхніми пасажирськими полицями, за які можна щось прив'язати?

shoppage  personalpage P  

СообщениеДобавлено: 25.04.2017 18:37 

Юрец писал(а):
RostiTorth писал(а):
Юрец писал(а):

Прошлим літом верталися з Шепетівки, білетів не було, і тільки на поїзд 116 Львів - Харків формування Харків ВЧ-1 відкрили два місця. А там тільки КУПЕ за 620 грн і СВ за 1200грн!!!! Супер модний якийсь експрес!!! Да мені пофіг на його моднявість, мені їхати потрібно!!!! Вот і купили 2 білета по 620 грн і ще дві багажки на всяк випадок!!!! А полок там багажних то нема! ))) Супер нові вагони а полок НЕМА!!! ))) Ой ви б бачили що там було о 23.30 у цьому моднявому штабному вагоні...... Нас вже почали виганяти! Такий я там скандал закотив, що до поліції трошки не дійшло.... "начальник" потяга хабаря хтів за ровери, які поставили ми у неробочому тамбурі вертикально до двері..... Хєр йому а ні хабар!!! Звати цього урода Владімір Володимир...... здоровий такий бугай у наколках...... розмовляе виключно на маті..... Так шо там по хорошому ані як... )))

Он сказал "Я на остановке выкину их нах*й". :lol: :lol: :lol: Весело было зато

shoppage  personalpage P