Ого, я знав що гордість - погана штука, але не до такої степені. Добре, цей пост ще напишу, бо не прокоментувати те, що Ви тут «видали» не можу.
papara2zi писал(а):
В этом случае будет проще доказать, что фото ротора, выставленного на Оф. сайте Срам - фейк, того ротора не существует, картинка = монтаж. Да, имеют мозги окружающим и там, начиная с оф. сайта, представьте себе.
Я вже писав про це вище: Ви будете тупо «аправєргать» будь-який аргумент & будь від кого. Це можна порівняти з: «росских войск нет в Крыму», «ополченцы купили оружие в военторге», «российские десантники просто заблудились». Ідіотизм - він такий...
papara2zi писал(а):
Скачайте и увеличьте обе фотографии, я отметил 10
одинаковых мест на поверхности ротора. Это светлые или тёмные линии полировки, направленные под одним и тем же углом относительно оси ротора...
Надеюсь, рассматривать будете на нормальном мониторе, а не с телефона. На 24" диагонали с правильной, IPS матрицей без увеличения изображений даже не всё видно!
1) темная линия на поверхности, проходящая через отверстие крепления ротора.
2) тёмная линия, проходящая под углом к направлению основной обработки на роторе
3) выделяющаяся светлая линия, кстати, ближе к оси ротора там есть ещё тёмная линия, которая не совпадает с общим направлением
4) светлая линия
5) тёмная линия
6) тёмный дефект поверх основной обработки
7) чёрная точка - дефект обработки
8.) тёмная линия, левее неё, тёмный дефект поверх основной обработки не совпадающий с общим направлением
9) тёмный дефект (нужно хорошо увеличить)
10) тёмный дефект (форма - уголком)
Хер с ним, пусть линии первичной обработки совпадают, шлифбумага легла так же, но как тогда с дефектами вторичными, - поверх мелких царапинок первичной обработки?
Дорогий papara2zi! Ви вже взагалі з глузду з'їхали через своє «Я». Ви хоча б зрозуміли, що Ви порівняли ОДНЕ й ТЕ САМЕ фото реверса 160 мм ротора?! На оф. сайті SRAM'у
(тут) виставлено дві фотографії:
1. 170 мм (аверс):
тиць сюди2. 160 мм (реверс):
тиць сюдиЦе сильно, звісно, я б до такого не додумався.
papara2zi писал(а):
Ещё один момент - какой бы не была фотография (условия съёмки), на ней хоть где-то, но должен быть виден торец ротора, на этих двух семплах (по-другому, эти изображения не назвать) - края не видно.
Кеп, «кагбе намєкаєт»: якшо поставити фотоапарат на штатив під кутом 90° до ротора - торців НЕ має бути видно. Але Вам до кепа далеко. Це факт. Далі, є ше така штука як сканер. А якшо ше дальше: зазвичай, те що виставляється як еталон правиться в фотошопі, щоб досягти максимально привабливого вигляду для покупця. Але, це все дурниці, я зрозумів - нас обманюють. А як інакше, це ж «всєлєнскій заговор».
papara2zi писал(а):
Мой аргумент - выше! Картинка фейковая!. Официалы ткнут носом в несуществующие 170мм. и клонированную картинку тыла ротора, в мягкой форме заявят что тот - лошпед, что это - электронные семплы, и ничего общего с реальностью не имеют, "чего вы от нас хотите?".
Вище я написав, що Ви порівняли. Але Ви вже другий раз твердо хочете довести нам, що порівнявши ОДНУ й ТУ САМУ картинку - Ви розкрили «всєлєнскій заговор». Весело.
papara2zi писал(а):
Да, да, напоминает,
дали картинку несуществующего ротора на 170мм. и клонированную обратку ротора на 160мм., и сказали
ВЕРЬТЕ! , и лошье дружно поверило...
Третій раз на ті самі граблі. Сильно.
papara2zi писал(а):
Я признаю свои ошибки после того
Ви НІКОЛИ не признаєте своїх помилок. На жаль, це реальність.
papara2zi писал(а):
, как Вы объясните как так получилось, что Вы в своей доказательной базе используете изображения
роторов, которых не существует физически!
Чотири? До речі, я так розумію ці картинки фейкові (якесь дурне формулювання «фейкова картинка», але не я його придумав) виключно тому, що такий експерт як Ви провів незалежне розслідування і це встановив?
papara2zi писал(а):
Аналогичо, особенно, когда сливаются с темы в самый интересный момент.
Ну, я все-таки вернувся, зрадивши своїм словам. Так що не переживайте.
papara2zi писал(а):
А ещё, бросаются в глаза
"позавчерашние" (я о дате регистрации), которые не разобравшись в вопросе, - уверенно гнут свою линию.
Ще один вірний дзвіночок. За всю тему я НІ разу не «вчепився» до Вашої особи, в той час як я був і лошарою & воно & мою дату реєстрації зачепили & як тільки не хамили. Слухайте, а ше ж є стать, вік, ріст, колір волосся, довжина 3.14сюна і т.п. речі. Не втрачайте час!
papara2zi писал(а):
А как же сыграть в "найди 10 отличий?" и признаться в том, что лошара?
Рахувати як п'ятий раз? Жартую, звісно. Але, ніяк не можу зрозуміти, чому від конструктивного діалогу Ви опустились до бидло-хамства? Виховання? Я потратив свій час, написав в SRAM, сфотографував, зважив, порівняв. Постарався якось це все аргументувати. А Ви віришили просто нахамити. Але я прекрасно знав, що так буде. Суперечки через монітор - ще та «забава». По суті: наразі зі всіх «аргументів» Ви «ліхарадочно» вчепились за останній - шліфовку. Всі решта, які були згадані в темі і «аправєргнуті» мною Ви «гарно» забули. І retail/OEM, і вагу, і обробку торців. Більше того, моя «лоховська» сутність підказує мені що важлива ВИКЛЮЧНО шліфовка РОБОЧОЇ поверхні. Але ніяк не шліфовка центра. Але, наша суперечка вже давно перейшла в спір «дурак - сам дурак», тому що Ви не аргументуєте, а хамите. На рахунок Вашого порівняння одної й тої ж самої картинки промовчу.
Але, я не буду більше сперечатись: лошара я - значить лошара. Єдине що мене радує - що такий лошара як я розуміє, що оригінальність не можна встановити, якщо немає від чого відштовхнутись. Якщо немає того, еталонного зразку ротора на який всі інші мають рівніятись. Більше того, такий лошара як я розуміє, що в наст. партії роторів, яку замовить SRAM, може використовуватись інша сталь/сплав, легко змінитись дизайн написів, обробка, шліфовка і наш еталонний зразок стане вже ніфіга не еталонним. Але про що це я, я ж «позавчерашний лошара», якого нає, пардон обманули. Шкода, мої ротори не проїдуть 15000+ км і я буду гірко плакати в тряпочку.