Бегущая Черепаха писал(а):
Цитата:
Да я сам был честно говоря против англобукв,но с нашими как то будет,как ДСП
Лови лого:
Почув,побачив,Буду щось думати)
step писал(а):
Та ні, не совок совковий, добре що від цировок відмовились
Гарний і приємний вийшов велосипед
Ящик мені трохи масивним здається, може тому що ззаду... мабуть, тому згідний з колегами що спереду він краще дивився б, і це вбило б остаточно всі асоцаіції з совковістю
навіть чорні покришки вже ніц не будуть акцентувати. Велосипед дамський, батон і кульок з фруктами думаю на керованість не сильно вплинуть. Втім і так велосипед шикарний вигляд має
Костя, я не зрозумів що ти мав на увазі коли писав про ієрогліфічність? Але підтримую тебе в патріотичності. У мені самому якийсь внутрішній спротив виникає при бажанні намалювати латиницю. Приємніше виглядало б щось на кшталт
"Майстерня костотрясів Степа" ой! перепрошую, що це я себе тут втулив
ось, "Майстерня дерев'яних велокомпонентів Тоні"
Правда залишається не зрозумілим один момент - хто така Тоня?
Також, знову ж таки на мій погляд, акцентування в емблемі на вуд компонентс робить саму емблему не дуже підходящою для цілого ровера
Втім та й добре що Антон не показував етап розробки емблеми, ми такі паскудники що можем посіяти сумніви у будь-чому, через це підозрюю що через наше критиканство велосипед був би зараз без неї
Варіанти розмальовки були.Цировки,щось на кшталт пінтстрайпінгу,або ж підмалювати "з'єднання"."Золото" мав,то ж спинився на останньому.
Багажник попереду,то вже буде на чоловічому проекті скоріш за все.
З назвою ще остаточно не вирішено,то поки буде так,а там буде видно))Тоні,то він
хлопець з форуму який без велосипеду життя не уявляє.
MWL писал(а):
Антон, про плетений кошик не думав?
Хоч ялинові дощечки легенькі, але
на вигляд вони можуть бути масивними
Ні,не в якому разі,я плетінням не займаюсь,а з деревяшки виготовити без проблем.
Тут акцент на саморобності.
step писал(а):
Але от незаперечним фактом у світі є те, що темні відтінки кольорів надають важкості та масивності практично будь-чому. То ж Антон, маючи власну столяну майстерню, запросто може для проби і розширення "гардеробу" "Бірюзи", зробити ящик та крила з світлого, не тонованого дерева. І як до речі, тоді коли ящик зпереду, була б на ньому емблема Майстра, чи в мідному чи у випаленому вигляді
Використовується різна деревина,тому тонування обов'язкове.Але я Вас почув,щодо ящичка попереду,та ємблемки на ньому.
prima-bez писал(а):
Кросавчег!!!
Цитата:
п.с. Велосипед ищет хозяйку.Заботливую.
Как так? Пусть блестит и пахнет(колбасой там, цветами
)
Спасибо,вот так.Ставить некуда,ездить некому)Кому либо не вручу.
kisa писал(а):
prima-bezА ездить? Я так понимаю, Антон строил его из любви к искусству, и в ближнем его круге ездить на таком некому. Так пусть ищет правильную хозяйку (велосипеду
).
Как то "запал" я на этот велосипед.Думал подлампичу и до свидания,но нет.
HENK75 писал(а):
На такой дамский велосипед хозяйка найдется, а может и не одна
Пока еще нигде не выставлял,только на форуме отписался о проделанной работе)
kisa писал(а):
Это опасно, 8 марта жить не захочется
Ахахахах нинада.
prima-bez писал(а):
Так я и пишу, пахнуть цветами (не солидолом же, или мышами), то есть юзаться по назначению
Не, все правильно! Любоффь приходит и уходит...
По назначению,но с любовью.Зная как барышни ездят на авто,думаю будет тяжко мне))
toni73 писал(а):
Чи не савковий проект ?! Х.з. таки савок
але той, по інтуристськи рафінований - мені від цієї фотосесії пахне Ялтою
набережна ... 1940 рік ...
Гарно описав,я відчув свіжий морський вітерець.
Могёш,от реально!
Одразу видно людина-мистецтво!!
Юрий Краев писал(а):
Чума!
Даже немного жаль что дама для которой я хотел бы создать (именно создать) подобный велик предпочитает agressive style.
Спасибо
Возможно стоит попробовать?