| Kench велосипеди |

Начать новую тему Ответить на тему На страницу Пред.  1 ... 603, 604, 605, 606, 607, Bce
Автор Сообщение
 Заголовок сообщения: Re: Лесопарк от ДЖД в 19:00 (Survival)
СообщениеДобавлено: 30.08.2025 23:01 

BuTaJluK писал(а):
MakleR писал(а):
Тема ещё жива?)))) :jedays:

жива... ср и пт на 17-00

Ппс у тебя под профилем номер Аськи)))) ещё прикольно что первые страницы темы и я всех помню

Я буду долго гнать велосипед , пока я рожей в землю не уткнусь

shoppage  personalpage P  

Заголовок сообщения: Re: Лесопарк от ДЖД в 19:00 (Survival)
СообщениеДобавлено: 14.11.2025 22:07 

Изображения: 0
Iury Bugaiov писал(а):
Актуальне інфо для тих двоколісних та військовозобов'язаних,хто все ще не в курсі(або робить вигляд,начебто не в курсі та саме його це не стосується/не торкнеться:)-активна бусіфікація в Україні та,власне,в Харкові наразі триває й надалі;тцкашники враховують досвід та стали діяти ще більш грубо та зухвало(примусове спішення вело та навіть вже мотокатальців-цілком реальна річ,доречі!);план їм ніхто не відміняв.І якщо зараз на вулицях активно гребуть контингент 50-55+(з побаченого власними очима на ВЛК),то вас,шановні 30-40-45 річні дядьки,точно запакують до бусика з дорогою душею,як то кажуть,та разом з вашим укоханим ровером поїдете ви до ТЦК на прийом(телефон одразу ж заберуть,але при цьому нагодують та покладуть на ніч поспати у м'яке ліжечко,отакої!).І в той же день,або на наступний Ви будете мати цілком ділову розмову з представниками ("покупцями"),як варіант,Хартії,Спартану,або морської піхоти/ДШВ,які вам дуже фахово роз'яснять,що саме до них Вам треба йти(це ще якщо буде можливість вибору..)І привіт-бо після ВЛК,де ви точно будете визнані абсолютно придатним,вас прямісінько направлять на курорт-тобто,вибачаюся,на БЗВП(улюбленого карбонового ровера з собою прихопити не дозволять,на жаль).Такщо отак, шановні-хто на третій рік війни все ще не зняв ,бляха,рожеві окуляри та продовжує катати в матрасному режимі з розслабленою дупцею по Харкову(при цьому не маючи козирної броні або ж банально грошей)-роздупліться,нарешті,що відбувається в реальності та ухиляйтеся більш грамотно та обережно!Наостанок-тцкашний бусік може з'явитися буквально будь-де,де зможе фізично проїхати-не думайте,що на якійсь закинутій грунтовці ви в цілковитій безпеці;ще раз кажу-плани їм ніхто не відміняв,людей критично не вистачає-думайте головою/всім спокійного.

А ти знаєш,юрочка,скільки вже моїх друзів та знайомих загинуло та пропало безвісти?Якого хуя я та мої побратими повинні захищати Україну та таких уїбанів,як ти (які саботують мобілізацію)?Чи у тебе є свій план,як не дозволити підарам просуватися на нашу теріторію без поповнення ЗСУ?

С собой взял обычный ремкомплект -молоток без ручки,плоскогубцы,зубило(это для выжимки цепи),газовый ключ,он же разводной,сьемник шатунов(для снятия шатунов и для закручивания рулевой),набор шестигранников,отвертка крестовая,отвертка шлицевая

shoppage  personalpage P Персональный альбом  

Начать новую тему Ответить на тему На страницу Пред.  1 ... 603, 604, 605, 606, 607, Bce