deniszpдля тих хто не зареєстрований тему не видно. Це зроблено в цілях безпеки.
23 червня після 18,00 я вирішила проїхатися на розкатку і заодно заскочити на с.Жуки на городнью діллянку бабусі. Особливої мети довго затримуватися на городі не було, але в силу того, що бабуся після інсульту, допомогти треб було. Приїхала я на місце 18,30( час дивилася , хотіла знати за скільки я доберуся до місця). На карті я покажу де знаходиться діллянка, щоб всі зрозуміли, що там навряд чи хтось ходить кожен день як на роботу.
Велосипед я припаркувала на подві'рї біля дерева, там же переодягнула велоодяг , рюкзак залишила на кермі, шолом прикріпила до багажника. В кишеню шорт поклала телефон і вирушила за 10м від велоспиеда полоти. Вже о 19,20 я телефонувала до МВС. А перед тим кинула "бомжа" чоловіку, що він зателефонував мені(гроші на рахунку як на зло закінчилися).Сказала, щоб приїздив з документами до велосипеда.І написав у соцмережах і тут, що вел украдено. Думаю всі здогадалися, хто приїхав раніше wacko Приїхала чергова бригада вже аж о 21 з чимось, майже стемніло, з горем навпіл склали протокол. Зазначили суму збитків на 11000 грн. О 22,00 ми тільки виїхали на таксі з Тахтаулово, бо з огороду до села прогулялися, поки їхало таксі ми неспішно дійшли, щоб трохи з економити, бо проїзд чоловіка і назад всіх нас коштував 200грн. Але то не сума в порівнняні з тим, що мене чекало, вразі якщо велі і всі інші речі не знайдуться surprised Наступного дня з ранку, я вже розносила об'яви по магазинам, що спеціалізуються на вело. Пройшлася по нашому "залізяччю" там нажаль його не було. 26 червня я з'явилася до Райвідділу міліції на вул.Луценка,19, для того, щоб мені дали направлення на виготовлення нового паспорту. там я запропонувала долучити до справи о'бяву, на якій зображено велосипед, щоб слідчі мали уявлення про те, що шукати( але вони сподівалися, що його не знайдуть) і сказали :"Зачем?" В розпачі я вийшла на східці відділу і розридалася, від того, що навіть не захотіли поглянути та фото( да мені вел жалко) tongue Коли чую, до мене звертається якийсь чоловік :" Катя ти чого плачеш?" Розвертаюся, стоїть мій знайомий з яким вчилися у паралельних класах. Ну далі слідувала розповід про вел. І так склалися обставини, що саме він і займається цією справою, і не через те, що мій знайомий, а через те, що йому цю справу перекинули навмисне. Мол твоя знайома, ти і розбирайся. Через тиждень приблизно, десь на початку 19.00 мені зателефонував AlexAlex і повідомив, що бачив мого велосипеда в р-н Сінна-Зигіна-Київ.Вокзал, але він був пішки і прослідкувати куди саме поїхав на вело не мав змоги фізично. Через 10 хв після першого дзвінка, зателефонував ще один хлопчина( якому я вдячна не менше за інших) і повідомив те саме, що і AlexAlex. І сумніву вже не було, що вел продано, і на ньому їхздить якийсь чоловік східної національності і видно, що невпевнено їздить, та ще й по зустрічній. нажаль я не мала змоги виїхати в той момент по гарячим слідам, а чоловік далеко за містом і зв'язку не було з ним. Вже коли чоловік прибув до дому, я йому переповіла всю інформацію, що отримала від хлопців. Тогож дня в мережі мені надійшло третє повідомлення про мій велосипед від Олега "ВелоМойка":
Привет,видел сегодня твой гарифишер в районе агрегатногозавода..ехал на нем чувак не высокого роста,смуглявый,выглядит не очень
хорошо,на руле висели сумки,очень подозрительный,думаю нужно искать в том
районе...
Отримавши це повідомлення, було вирішено, що чоловік з самого ранку поїде на зупинку до з-д Автоагрегатний і спробує почергувати, можливо вдасться його побачити. Ми так трішки порозмислили і подумали, що можливо чоловік цей працює на будівництві, то в таку годину повертається до дому, але чому торби на кермі було загадкою. прочергувавши з 6,50 до 8.40 наші зусилля ні чим не увінчалися. А ранок був такий лагідний, сонячний, привітний, ну просто так і просилося, щоб ми таки мали успіх у свої пошуках, але....
Повернувшись додому чоловік виріши , що ми зїздимо на ті самі Жуки по вишні, а ввечері він знову ще почергує. Поки зарядили телефон поки вирішили всі мілкі справи, десь о 11,40 від Автоагрегатного ми на автобусі, в шортах, з відром biggrin їдемо по вишні, літо, консервація. Десь на повороті з Побиванки на Жуки телефонує чоловіку Славон, але з тел.Євгена surprised і починає розпитувати про те, який вел і попрохав надати точно № рами. Ми виходимо з автобуса по серед Тахтаулово, і обриваємо тел усіх, хто може допомогти. Дякуючи SanYa оперативно був по смс надісланий номер рами. І вже через 15 хв ми знали, що мій велосипед стоїть на базарі у таджика. Телефоную сусіду, прошу щоб забрав нас і села і відвіз за документами і вже потім на базар. По дорозі я зателефонувала всоєму знайомому, що веде справу і повідомила, що маю намір забрати велосипед, але потрібно його присутність і всі формальності.
Приїхали ми раніше за слідчого, Славон щось вирішує з цим таджиком, а я дивлюсь велосипеда не має!!!!! admin Кажу де вел bangin а він мені :" Дал знакомаму пакататса" smile і либа на увесь фейс, мене колотить wacko .Аж тут приїхав слідчий, він його почав розпитувати, мол де,куди і чого?? Коротше кажучи, вел аж на вул.Правди, і забирати треба його там. На вліасній машині слідчого, в його обідню перерву ми їдемо забирати велосипед. Заповнивши всі папірці і вирішивши всі формальності вел було відігнано до дому.
Зі слів г-н Таджикистану Хусейна, він його придбав у свого сусіда НАРКОМАНА! cigar cranky за 1500грн, хоча просив 2000грн. Як з'ясувалося пізніше, той хто крав звати Вова (чито Гапон, чи Гнат якось так поганяла)працював у с.Жуки на будівництві неподалік від церкви, сам із с.Івонченці вул.Сорочинська і пвоз нашу діллянку ішовши із другом додому саме тоді і викрав велосипеда. Одного знайшли, а інший буцімто подався до родичів у Харківську обл. Щеб пак, грошей заробив, можна і гульнути. Чомусь мені здається, хоча можу помилятися, там у нього є дитина. Пошуки наразі тривають, із речей нічого не знайдено окрім вела. Паспорт -чекаю на новий. Індефікаційний код нащастя виявився у документах вдома. Картки було заблоковано того ж дня через інтернет, оскільки 3700 Приват банку не можливо дочекатися відповіді, приїхавши до дому зробила все через інтернет.
в завершені хочу сказати:
- викрадення велосипеда така ж випадковість як і його знахідка
- пристібайте велосипед навіть вдома
- тросові рубашки як поставив Макс Хмель були тим фактором, через що мій вел ставав унікальним із тієї кількості, що були продані у Славона.
- самі шуакйте те, що загубили, надії на МВС мало., але знайдене не відбирайте без міліції, інакше вам теж інкрімінують викрадення!
- грошей у гаманці майже не було, бо ж 1грн 25коп-то не гроші.
- шахраї тел частіше ніж ті хто щось знають реалньо, будьте уважні.
Дякую всім, хто перепощував і передавав з уст в уста інформацію про викрадення. Тим, хто в думках переймався і просто прочитав. Щераз дякую і дякуватиму все життя Славіку та Євгену, що саме в той день пішли на ринок і там його знайшли. Шварцу і Сані за те, що № рами тримали в тел. Ще раз підтвердився вислів'"Друзі пізнаються в біді".
P.S Слідство триває, так що все саме цікаве ще попереду........