@noxin писал(а):
Пропозиція на алі з 50 % дисконтом від MSRP викликають підозру, а на БК все ок.
Я вже давно нічому сильно не дивуюся, але в даному разі мені все ж таки, чесно, трохи дивно, коли ніби розумна людина не бачить різниці між (тут я спеціально розіб'ю всі логічні частини на окремі рядки, може, хоч так буде зрозуміліше)
пропозиціями з цінами з дисконтом близько 50%, а то й менше,
які з'являються після виходу нової модифікації того ж виробу, яка, можливо, абсолютно нічим реально не відрізняється, але її при цьому заявлено саме як нову модифікацію, і вона у прейскурантах виробника фігурує як така, в окремому рядку, з окремим шифром, поруч із старою модифікацією
(кинути Вам посилання на відповідні срамівські документи, чи самі знайдете?),
і ці пропозиції одночасно з'являються в кількох відомих європейських Інтернет-магазинах, які спеціалізуються на велосипедних товарах відомих марок,
й які саме як магазини продають товари від свого імені
й які ніколи не було помічено в масовій торгівлі підробками,
і
пропозиціями з цінами з дисконтом близько 50%, а то й більше,
які з'являються за відсутності будь-якої інформації про вихід нової модифікації відповідного виробу,
які чомусь з'являються лише на одному китайському універсальному майданчику (ну, ще на eBay від маловідомих китайських продавців),
який є саме майданчиком, де торгує величезна кількість продавців різного штибу, від великих китайських заводів до дядечка Ляо, який тримає склад контрафакту в підвалі,
й на якому підробки всього чого завгодно з'являлися давно й регулярно (хоча я готовий повірити, що зараз ситуація потроху міняється?
Якщо спешівські найнери після настання у Specialized нового модельного року з'являться за плюс-мінус половину ціни на CRC, Wiggle і десь іще, я замислюся над тим, щоб собі такий купити. Якщо побачу, що поточні моделі фетів (чи ще чогось менш масового) ні з того ні з сього виставлені за половину ціни на Алі, тоді розбирайтеся самі, підробка це чи ні, а мені вистачає інших занять. _Так_ зрозуміло?